Aannemerij

Betrokken, ambitieus en flexibel

We noemen het aannemerij, maar eigenlijk is dat nou juist wat we niet doen: aannemen. Op basis van een bestek tegen zo laag mogelijke kosten realiseren wat het bestek beschrijft is niet onze stijl.

We willen betrokken zijn bij het project, bij uw doelen en wensen. Natuurlijk kunnen we een bestek lezen, maar we willen ook weten wat de opdrachtgever belangrijk vindt. We zullen niet slaafs uitvoeren wat het bestek voorschrijft als we weten dat het beter kan. Dan willen we in overleg met de opdrachtgever, adviseren, suggereren.

Samenwerken, daar zijn we goed in en daarmee creëren we meerwaarde voor u en voor onszelf.

Of het nu gaat om de aanleg van een bouwkuip met een waterremmende laag, om betonwerk of om algemeen onderhoud.

We werken in een klein (10 m/v) en zeer betrokken gespecialiseerd team. En we zijn selectief in het contracteren van partners, ZZP’ers en toeleveranciers. Zo hebben we inmiddels een team opgebouwd van specialisten die net zo betrokken en net zo ambitieus zijn als wij. Daardoor kunnen we ook grote projecten in binnen- en buitenland realiseren op basis van dezelfde waarden: kwaliteit, flexibiliteit en betrokkenheid. Of het nu gaat om een nieuw project met grond- weg of waterbouw disciplines of regulier onderhoud. U mag van ons een realistische offerte verwachten, en een uitvoering waar u tevreden over gaat zijn. Daar staan we voor, daar staan onze partners voor en daar kunnen onze opdrachtgevers van getuigen.