Over ons

Kroeze Beesd werd opgericht door Max Kroeze. Max heeft jarenlange ervaring in weg- en waterbouw en in de aannemerij. Hij werd al jong zelfstandig en groeide van ‘kleine zelfstandige’ tot een succesvol aannemer met tientallen medewerkers.

Nadat  zijn bedrijf in andere handen was overgegaan, was al snel duidelijk dat een ‘kantoorbaan’ – ook binnen de aannemerij – niets voor Max is.

Inmiddels in zijn ‘tweede jeugd’ besloot Max in 2015 de zaken anders aan te pakken. Wat nu Kroeze Aannemerij  en Funderingstechnieken is, zette hij op als een bedrijf waarin plezier van en aan je werk centraal staat. Dat betekent dat groei om de groei niet het doel kan zijn. Groeien in kwaliteit, in technologie, in de samenwerking met opdrachtgevers, daar word je als ondernemer veel gelukkiger van. Maar niet alleen als ondernemer, deze hang naar ‘echt kwaliteit’ leveren, blijkt ook zijn invloed te hebben op alle medewerkers.

Een klein en hecht team, trouwe partners en toeleveranciers het maakt de organisatie anders.

En dat merken ook de opdrachtgevers.

Kroeze Beesd is ISO 9001 en VCA** gecertificeerd en kan zich beroepen op jarenlange ervaring op een breed spectrum binnen de Infra projecten.

Kroeze Beesd is tevens lid van branchevereniging Nederlandse Vereniging Aannemers Funderingswerken.