Tweede boorstelling in gebruik genomen

In een land als Nederland is de behoefte aan – en het belang van – funderingen groot. Kroeze Aannemerij / Funderingstechniek heeft recent een tweede boorstelling in gebruik genomen. Een welkome aanvulling op onze eerste stelling, die inmiddels overuren begon te draaien. De nieuwe Soilmec SR40 stelling is in deze configuratie geschikt voor mortelschroefpalen tot een diepte van 16,5 meter en diameters van 300 tot 600 mm. Ondanks het relatief lage gewicht van de stelling (47 ton) hebben we toch gekozen voor een uitschuifbaar rupsonderstel. De 90 cm brede rupsplaten zijn uitschuifbaar van 3.10 meter tot 4.25 meter. Daarmee kan de machine ook op moeilijker bereikbare plaatsen komen terwijl ter plaatse, met het uitgeschoven rupsstel, de stabiliteit  op de ondergrond zo groot mogelijk is.

Dat is niet alleen in drassige bouwlocaties een voordeel.

Bovendien hebben we de boorstelling voorzien van een boorreiniger. Zo houden we uw locatie tijdens de werkzaamheden zo schoon mogelijk.

De ‘bemanning’ staat te trappelen om de kwaliteiten van deze installatie te bewijzen.

En dat die kwaliteiten niet alleen technisch, maar ook financieel zijn, bewijzen we graag in de praktijk. Te beginnen met een offerte!